
Η συνταγή της ημέρας
Σμυρνέικα Πασχαλινά Κουλουράκια

Όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν και τα αφήνουμε στην άκρη. Βάζουμε στον καδο του μίξερ το μαλακό βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ για 8-10 λεπτά, να αφρατέψει πολύ το μείγμα και να λιώσει καλά η ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά να τα πίνει το μείγμα. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και το λικέρ μαστίχα. Διαλύουμε τη σόδα στην πορτοκαλάδα και ανακατεύουμε το μείγμα. Ενεργοποιείται η σόδα και αφρίζει. Το ρίχνουμε στον κάδο. Τέλος ρίχνουμε το αλ Μαγειρέψτε τη >>>
Μόλις μαγειρεύτηκαν
-
Κοχύλια γεμιστά με κρέας καβουριού και μανιτάρια
-
Μπακαλιαροσαλάτα βενετσιάνικη με πατάτες
-
Σπαγγέτι χωριάτικα
-
Καρμπονάρα χωριάτικη
-
Σαλάτα της Τοσκάνης
-
Σπαγγέτι με πράσα και καπνιστό ζαμπόν
-
Σαλάτα χωριάτικη με λαδόξυδο
-
Μελιτζανοσαλάτα με καρύδια
-
Φτερούγες κοτόπουλου με μέλι και τζίντζερ
-
Στήθη γαλοπούλας με κρεμμύδια χωριάτικα (tacchino con cipolle alla contadina)