Η συνταγή της ημέρας
Σμυρνέικα Πασχαλινά Κουλουράκια
Όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν και τα αφήνουμε στην άκρη. Βάζουμε στον καδο του μίξερ το μαλακό βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ για 8-10 λεπτά, να αφρατέψει πολύ το μείγμα και να λιώσει καλά η ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά να τα πίνει το μείγμα. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και το λικέρ μαστίχα. Διαλύουμε τη σόδα στην πορτοκαλάδα και ανακατεύουμε το μείγμα. Ενεργοποιείται η σόδα και αφρίζει. Το ρίχνουμε στον κάδο. Τέλος ρίχνουμε το αλ Μαγειρέψτε τη >>>
Μόλις μαγειρεύτηκαν
-
Ιταλική καρμπονάρα
-
Μοσχαράκι κοκκινιστό με πιπεριές Φλωρίνης
-
Παγωτό γιαούρτι λεμόνι
-
Ζεστή σαλάτα με σπανάκι και μανιτάρια
-
Λουκάνικα με πατάτες, φασολάκια και μανιτάρια στο αλουμινόχαρτο
-
Μακαρόνια φούρνου με γαλοπούλα
-
Ντάκος με ξινομυζήθρα
-
Μακαρόνι με φρέσκο κόλιανδρο, μπιζέλι και καπνιστό σολομό
-
Φλερτ λεμονιού με λάιμ
-
Zigni με μακαρόνια