Υλικά
750 ml παγωτό φράουλας
750 ml παγωτό βανίλια
225g αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
λίγες φρέσκες φράουλες
τρούφα σοκολάτας
750 ml παγωτό βανίλια
225g αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
λίγες φρέσκες φράουλες
τρούφα σοκολάτας
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.Χωρίζουμε το παγωτό φράουλας και βανίλιας στη μέση και το μισό το αφήνουμε εκτός ψυγείου μέχρι να μαλακώσει.
Ανακετεύουμε καλά σε ένα σκεύος το λιωμένο παγωτό με το αλεύρι.
Αδειάζουμε το μείγμα για τα μάφιν φράουλας στα ατομικά χαρτάκια / θήκες για μάφιν και τα ψήνουμε για 12-15 λεπτά περίπου.
Αφήνουμε τα μάφιν φράουλας να κρυώσουν και τα σερβίρουμε με μία μπάλα παγωτό από πάνω και λίγη τρούφα.