Υλικά (4 μερίδες)
1 κιλό χοιρινό
1 φλιτζάνι λάδι
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/3 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 φλιτζάνια νερό
1 μεγάλο μάτσο σέλινο
αλάτι και πιπέρι
1 φλιτζάνι λάδι
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/3 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 φλιτζάνια νερό
1 μεγάλο μάτσο σέλινο
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
-Κόβετε το κρέας σε μικρά κομμάτια-Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει
-Ρίχνετε το κρεμμύδι και το μαϊντανό να τσιγαριστούν
-Προσθέτετε και το κρέας και το τσιγαρίζετε
-Ρίχνετε το νερό και το σέλινο κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
-Αλατοπιπερώνετε
-Σκεπάζετε και αφήνετε να ψηθεί σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες περίπου.