Υλικά (8 μερίδες)
500 γρ. γαρίδες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
1/2 κεφάλι λάχανο ψιλοκομμένο
1 μάτσο φρέσκο κόλιαντρο χοντροκομμένο
1 φλιτζ. ραπανάκι ψιλοκομμένo
1 μάτσο φρέσκα κρεμμυδάκια,, κομμένα
1 μεγάλο κολοκύθι κομμένο σε κομμάτια
1 κολοκύθα κομμένη σε κομμάτια
250 γρ. ζυμαρικό βίδες,
Ντρέσινγ
1 πορτοκάλι ξεφλουδισμένο
1/2 φλιτζ. ρυζόξιδο
1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά
1/4 μάτσου φρέσκο κόλιαντρο
1 μικρό ξηρό κόκκινο τσίλι
αλάτι και πιπέρι,
Εκτέλεση
1. Σοτάρουμε τις γαρίδες και το σκόρδο μαζί στο λάδι. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση.2. Aναμιγνύουμε στο μπλέντερ τα συστατικά του ντρέσινγκ και τα λιώνουμε.
3. Σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος,βάζουμε μια ποσότητα ζυμαρικού, ανακατεύουμε τα λαχανικά, το μίγμα γαρίδας και το ντρέσινγκ μαζί και σερβίρουμε.