Υλικά (6 μερίδες)
350 γρ. βίδες μικρές
500 γρ. γαρίδες βρασμένες και καθαρισμένες
1/2 φλιτζ. μαϊντανός κομμένος
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
4 κουταλιές χυμός λεμονιού
1 κουταλάκι εστραγκόν τριμμένο
1/4 κουταλάκι μαϊντανός τριμμένος
1/2 κουταλάκι αλάτι ή κατά γεύση
1/8 κουταλάκι ταμπάσκο
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και αναμιγνύουμε με 2 κουταλιές ελαιόλαδο.2. Κόβουμε μερικές γαρίδες σε μικρότερα κομμάτια, αν θέλουμε. Αναμιγνύουμε καλά το υπόλοιπο ελαιόλαδο, χυμός λεμονιού, μυρωδικά, αλάτι και ταμπάσκο.
3. Σε ένα μπολ σερβιρίσματος, αναμιγνύουμε το ζυμαρικό, τις γαρίδες, το ντρέσινγκ και το μαϊντανό. Σκεπάζουμε και αφήνουμε τις γεύσεις να αναμιχθούν περίπου για 1/2 ώρα. (Αν δεν σερβίρουμε σαλάτα, το βάζουμε στο ψυγείο για περισσότερο από 1/2 ώρα.) Ακριβώς πριν σερβίρουμε, ανακατεύουμε και πάλι.