Υλικά
1 1/2 πακέτο σαβουαγιάρ
2 φακελάκια κρέμα στιγμής
400 γρ. ζάχαρη
4 κ. σ. κρέμα γάλακτος
1 φακελάκι ζελέ ροδάκινο
1 κομπόστα ροδάκινο
2 φακελάκια κρέμα στιγμής
400 γρ. ζάχαρη
4 κ. σ. κρέμα γάλακτος
1 φακελάκι ζελέ ροδάκινο
1 κομπόστα ροδάκινο
Εκτέλεση
Στραγγίζετε την κομπόστα ροδάκινο. Με τα 100 γρ. σιρόπι, διαλύουμε το φακελάκι ζελέ. Ψιλοκόβετε την κομπόστα και την ανακατεύετε με το σιρόπι και τον ζελέ. Στρώνετε σε μια φόρμα τα σαβουαγιάρ και τα σιροπιάζετε με την κομπόστα, που είχατε κρατήσει. Χτυπάτε την κρέμα σαντιγί. Ετοιμάζετε τις 2 κρέμες στιγμής με τα 400 γρ. γάλα. Προσθέτετε και την σαντιγί και ανακατεύετε ελαφρά. Απλώνετε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα. Από πάνω βάζετε το ζελέ, τη σκεπάζετε με μεμβράνη και την τοποθετείτε στο ψυγείο, μέχρι να παγώσει το ζελέ.Γαρνίρετε με σαντιγί.