Υλικά
1 πακέτο μπισκότα digestive
150 γρ. βούτυρο
2 φάκελους στιγμής άνθος αραβοσίτου βανίλια
2 φάκελους στιγμής άνθος αραβοσίτου φράουλα
1 πακέτο μπισκότα Παπαδοπούλου φράουλα
1 πακέτο μπισκότα Παπαδοπούλου βανίλια
γάλα όσο λένε οι φάκελοι
τρούφα
150 γρ. βούτυρο
2 φάκελους στιγμής άνθος αραβοσίτου βανίλια
2 φάκελους στιγμής άνθος αραβοσίτου φράουλα
1 πακέτο μπισκότα Παπαδοπούλου φράουλα
1 πακέτο μπισκότα Παπαδοπούλου βανίλια
γάλα όσο λένε οι φάκελοι
τρούφα
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο. Σε μια φόρμα με δαχτυλίδι στρώνουμε το μπισκότο σαν βάση, χωρίς να το πιέσουμε πολύ γιατί σφίγγει. Σε ένα μπολ ετοιμάζουμε τις 2 πρώτες κρέμες βανίλιας και σπάμε μέσα με τα χέρια μας τα μπισκότα φράουλας. Στρώνουμε την κρέμα πάνω στο μπισκότο μας. Κατόπιν ετοιμάζουμε και τις κρέμες φράουλας βάζοντας μέσα σπασμένα τα μπισκότα βανίλιας. Στρώνουμε και αυτήν πάνω από την άλλη κρέμα. Από πάνω ρίχνουμε για διακόσμηση τρούφα της αρεσκείας μας. Βάζουμε την τούρτα στο ψυγείο για μια ώρα και μετά είναι έτοιμη για σερβίρισμα.Η τούρτα αυτή μπορεί να γίνει με ότι γεύση κρέμας και μπισκότων σας αρέσει. Μπορείτε να την διακοσμήσετε με κερασάκια και σαντιγί, άλλα μπορείτε να την κάνετε και με μία δόση κρέμας, απλά θα βγει πιο κοντή.