Υλικά (4 μερίδες)
500 γρ σπαγέτι μακριά
1/3 φλιτζ ελαιόλαδο
6 και άνω σκελίδες σκόρδο κομμένες
1 κουταλάκι κύμινο
1 κουταλάκι κόλιαντο τριμμένο
1/2 κουταλάκι ρίγανη
3 κρόκοι αβγού
1 κύβος βούτυρο
250 γρ μπέικον ξεροτηγανισμένο
τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
1/3 φλιτζ ελαιόλαδο
6 και άνω σκελίδες σκόρδο κομμένες
1 κουταλάκι κύμινο
1 κουταλάκι κόλιαντο τριμμένο
1/2 κουταλάκι ρίγανη
3 κρόκοι αβγού
1 κύβος βούτυρο
250 γρ μπέικον ξεροτηγανισμένο
τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο. Προσθέτουμε το κύμινο, το κόλιαντρο και τη ρίγανη και τα βάζουμε στην άκρη.2. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τους κρόκους και το βούτυρο. Προσθέτουμε το σήζονινγκ και ρίχνουμε από πάνω το μπέικον και την παρμεζάνα.