Υλικά (4 μερίδες)
500 γρ. σπαγγέτι
2 λουκάνικα χωρίς το περίβλημα περασμένα από τη μηχανή του κιμά
30 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
1/2 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
μικρά κόκκινα τσίλι κατά τη γεύση
30 γρ. μανιτάρια πορσίνι ξηρά
ξηρό λευκό κρασί
1 μεγάλη ντομάτα ξεφλουδισμένη
τυρί πεκορίνο φρεσκοτριμμένο
τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
1. Τηγανίζουμε ελαφρά σε ένα τηγάνι τα τριμμένα λουκάνικα μαζί με τον κιμά, το κρεμμύδι, τα τσίλι και τα ξηρά μανιτάρια. Μόλις ροδίσουν καλά, τα σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί καλά το κρασί. Προσθέτουμε την ντομάτα, το αλάτι και σιγοβράζουμε.2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το ρίχνουμε στο τηγάνι μαζί με τη σάλτσα. Ρίχνουμε τα τριμμένα τυριά, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.