Σουφλέ κανταΐφι 3 ψήφοι

Από ΑΘΗΝΑ Β
Σουφλέ κανταΐφι
 
 

Υλικά

½ κιλό κανταίφι
1/4 κιλού gouda
1/4 κιλού κασέρι
1/4 κιλού κεφαλογραβιέρα
1/4 κιλού κεφαλοτύρι (στο multi όλα μαζί)
10-12 φέτες μπούτι ζαμπόν ή φιλέτο γαλοπούλας σε κύβους
1 βιτάμ λιωμένο
1 κουτί γάλα εβαπορέ
2 κουτιά κρέμες γάλακτος (Αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε μόνο μία)

Εκτέλεση

Βουτυρώνουμε ένα κλασσικό στενόμακρο πυρέξ, στρώνουμε το μισό κανταΐφι. Απλώνουμε τα μισά τυριά κ το 1/4 του βιτάμ. Απλώνουμε όλο το ζαμπόν κ το άλλο 1/4 του βιτάμ. Στρώνουμε το υπόλοιπο κανταΐφι, απλώνουμε τα υπόλοιπα τυριά κ το υπόλοιπο 1/2 του βιτάμ. Ρίχνουμε το γάλα κ την κρέμα γάλακτος. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.
3 αστέρια από 3 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες