Υλικά (20 κεφτέδες)
1 μέτριος μπακαλιάρος παστός
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένος μαϊντανός
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 αυγό
αλεύρι
αλάτι
πιπέρι
1/2 κ. γ. σόδα
λάδι για τηγάνισμα
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένος μαϊντανός
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 αυγό
αλεύρι
αλάτι
πιπέρι
1/2 κ. γ. σόδα
λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Από το βράδυ βάζουμε τον μπακαλιάρο σε νερό και τον αφήνουμε να ξαλμυριστεί καλά αλλάζοντας το νερό 4-5 φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας. Την άλλη μέρα που θα τον μαγειρέψουμε τον βγάζουμε από την λεκάνη τον ξεπλένουμε με καθαρό νερό τον στραγγίζουμε καλά και τον κόβουμε σε κομμάτια μεγάλα και τον βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό να βράσει καλά.Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά, αφήνουμε λίγο και όταν έχει κάπως κρυώσει τον ξεφλουδίζουμε και τον καθαρίζουμε από τα κόκκαλα τον κόβουμε κομματάκια και τον ρίχνουμε σε μια λεκάνη. Προσθέτουμε τον μαϊντανό, το κρεμμύδι το αυγό αλάτι πιπέρι και ανάλογο αλεύρι και τη σόδα. Ανακατεύουμε. Πρέπει να έχουμε ένα μίγμα σαν λουκουμάδες. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι παίρνοντας με το κουτάλι. Καλή σας όρεξη.