Υλικά
175 γρ. ριγκατόνι ή πένες
4 κουταλιές μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά
χυμός από μισό λεμόνι
6 ντομάτες, ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και κομμένες σε μικρά κομματάκια
125 γρ. πράσινα φασολάκια, βρασμένα
12 μαύρες ελιές, χωρίς κουκούτσια
200 γρ. τόνος κονσέρβα σε αλατόνερο, στραγγισμένος και κομματιασμένος
αλάτι
πιπέρι
Για το γαρνίρισμα
50 γρ. φιλέτα αντσούγιας, στραγγισμένα¨και πλυμένα
1 μικρό μαρούλι, χωρισμένο σε φύλλα
4 κουταλιές μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά
χυμός από μισό λεμόνι
6 ντομάτες, ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και κομμένες σε μικρά κομματάκια
125 γρ. πράσινα φασολάκια, βρασμένα
12 μαύρες ελιές, χωρίς κουκούτσια
200 γρ. τόνος κονσέρβα σε αλατόνερο, στραγγισμένος και κομματιασμένος
αλάτι
πιπέρι
Για το γαρνίρισμα
50 γρ. φιλέτα αντσούγιας, στραγγισμένα¨και πλυμένα
1 μικρό μαρούλι, χωρισμένο σε φύλλα