Υλικά (8-10 μερίδες)
1 μικρό κοτόπουλο (περίπου 1 κιλό) βρασμένο με το κρέας του κομμένο σε μικρά κομμάτια
350 γρ. μικρές γαρίδες ξεφλουδισμένες και βρασμένες ή στον ατμό
3-4 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος
300 γρ. μακαρονάκι κοφτό ή βίδες μικρές κατά προτίμηση τρίχρωμες
450 γρ. γλυκό καλαμπόκι από κονσέρβα,
Ντρέσινγκ:
5 κουταλιές ελαιόλαδο
χυμός 2 λεμονιών
1 κουταλάκι πιπέρι μαύρο
1 κουταλάκι κόλιανδρο
5 κουταλάκια μαγιονέζα
2 κουταλάκια κέτσαπ
350 γρ. μικρές γαρίδες ξεφλουδισμένες και βρασμένες ή στον ατμό
3-4 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος
300 γρ. μακαρονάκι κοφτό ή βίδες μικρές κατά προτίμηση τρίχρωμες
450 γρ. γλυκό καλαμπόκι από κονσέρβα,
Ντρέσινγκ:
5 κουταλιές ελαιόλαδο
χυμός 2 λεμονιών
1 κουταλάκι πιπέρι μαύρο
1 κουταλάκι κόλιανδρο
5 κουταλάκια μαγιονέζα
2 κουταλάκια κέτσαπ
Εκτέλεση
1. Βράζουμε το ζυμαρικό, το ξεπλένουμε με κρύο νερό και το στραγγίζουμε.2. Ανακατεύουμε τό ζυμαρικό με τα υπόλοιπα συστατικά.
3. Φτιάχνουμε τo ντρέσινγκ αναμιγνύοντας τα συστατικά τoυ και το ρίχνουμε από πάνω.
4. Παγώνουμε τη σαλάτα για 2-3 ώρες στο ψυγείο.
|