Σαλάτα με κοχυλάκι και τόνο Πρίμαβερα 2 ψήφοι

Σαλάτα με κοχυλάκι και τόνο Πρίμαβερα
 
 

Υλικά (6 μερίδες)


2 φλιτζ. ζυμαρικό κοχυλάκι βρασμένο και παγωμένο
1,5 φλιτζ. ντοματάκια κομμένα στη μέση
1/2 φλιτζ. καρότα κομμένα σε λεπτές φέτες
1/2 φλιτζ. σέλερι κομμένο σε λεπτές φέτες
1/2 φλιτζ. αγγούρι καθαρισμένο, ξεσποριασμένο και κομμένο
1/2 φλιτζ. ραπανάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
1/2 φλιτζ. μπιζέλι φρέσκο ή αποψυγμένο
1/2 φλιτζ. κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ραβδάκια
2 κουταλιές φρέσκο κρεμμυδάκι με το πράσινο μέρος ψιλοκομμένο
350 γρ. τόνος από κονσέρβα, στραγγισμένος και τριμμένος
1 φλιτζ. ντρέσινγκ σαλάτας της επιλογής μας ή φρέσκα μυρωδικά και φύλλα μαρουλιού για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε όλα τα συστατικά εκτός από το ντρέσινγκ. Τα παγώνουμε για αρκετές ώρες. Αν χρησιμοποιούμε ντρέσινγκ από λάδι και ξύδι ανακατεύουμε το μίγμα που και που για να μαριναριστούν τα συστατικά ομοιόμορφα. Απλώνουμε σε κάθε πιάτο από ένα φύλλο μαρουλιού και ρίχνουμε κουταλιές σαλάτας. Γαρνίρουμε με φρέσκα μυρωδικά, αν θέλουμε.
0 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες