Υλικά
1/2 λίτρο γάλα
2 φλιτζ. του καφέ ρύζι για λαπά (γλασέ)
2 φλιτζ. του καφέ ζάχαρη
λίγη κανέλλα
2 φλιτζ. του καφέ ρύζι για λαπά (γλασέ)
2 φλιτζ. του καφέ ζάχαρη
λίγη κανέλλα
Εκτέλεση
Βάζουμε το γάλα να βράσει. Μόλις πάρει βράση προσθέτουμε το ρύζι, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε για να μην κολλήσει.Μόλις πήξει, το αποσύρουμε από τη φωτιά. Το βάζουμε σε ένα μπολ ή σε πολλά μικρά και αφήνουμε να κρυώσει. Πασπαλίζουμε με κανέλλα, αν θέλουμε.