Υλικά (4 κομμάτια)
4 μανιτάρια πόρτο μπέλο
1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
αλάτι - πιπέρι
1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Κόψτε τα κοτσάνια των μανιταριών. Ανακατέψτε μαζί όλα τα υλικά για να κάνετε μαρινάδα και βάλτε τα μανιτάρια μέσα για 40 λεπτά.Κόψτε 4 κομμάτια αλουμινόχαρτο και κάντε πακετάκια με τα μανιτάρια. Ψήστε τα πάνω στη σχάρα σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά. Ανοίξτε τα, βγάλτε τα από το αλουμινόχαρτο και ακουμπήστε τα για μισό λεπτό στη σχάρα να κάνουν γραμμές και να ροδίσουν.