Υλικά
4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
1 αβοκάντο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
1 πράσινη πιπεριά
1 αγγουράκι
1 κ. γ. γλυκό μπούκοβο
5 κ. σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 αβοκάντο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
1 πράσινη πιπεριά
1 αγγουράκι
1 κ. γ. γλυκό μπούκοβο
5 κ. σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβετε τα φιλέτα του κοτόπουλου οριζόντια στη μέση, τα αλείφετε με ελαιόλαδο, τα αλατίζετε και τα ψήνετε 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά σε αντικολλητικό τηγάνι, αφού πρώτα το έχετε ζεστάνει.Στο μεταξύ, καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το αβοκάντο, το αγγουράκι και την πιπεριά.
Τα βάζετε σε μπολ, προσθέτετε χυμό και ξύσμα λεμονιού, το μπούκοβο, λάδι και λίγο αλάτι.
Ανακατεύετε και σερβίρετε με τα ψημένα φιλέτα του κοτόπουλου.