Υλικά (2-4 μερίδες)
1 μεγάλη μελιτζάνα
5 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλάκια ξύδι
1/2 κουταλάκι κόλιανδρο
1/2 φλιτζ. λάδι
1 καυτερή πιπεριά τριμμένη
αλάτι και πιπέρι
5 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλάκια ξύδι
1/2 κουταλάκι κόλιανδρο
1/2 φλιτζ. λάδι
1 καυτερή πιπεριά τριμμένη
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
1. Τρυπάμε την μελιτζάνα με ένα πιρούνι και την ψήνουμε στον φούρνο για 40 λεπτά (200 C). Μόλις ψηθεί, την ξεφλουδίζουμε και την λιώνουμε την με ένα πιρούνι.2. Προσθέτουμε σιγά-σιγά και εναλλάξ το λάδι με το ξύδι, την πιπεριά, προσθέτουμε το σκόρδο, τον κόλιανδρο, το αλάτι και το πιπέρι και γαρνίρουμε με μαϊντανό και ελιές.