Πεταλούδες με αβοκάντο 1 ψήφοι

Πεταλούδες με αβοκάντο
 
 

Υλικά (2-4 μερίδες)

375 γρ. ζυμαρικό πεταλούδα
1 μεγάλο αβοκάντο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. χυμός πορτοκαλιού
3 κ.γ. φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι κατά τη γεύση
2 κ.σ τριμμένη φλούδα πορτοκαλιού
αλάτι

Εκτέλεση

1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το ξεπλένουμε με κρύο νερό, το ξαναστραγγίζουμε, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, για να μην κολλήσει και το αφήνουμε να κρυώσει τελείως.
2. Βάζουμε το αβοκάντο, ξεφλουδισμένο, χωρίς το κουκούτσι και χοντροκομμένο, τη φλούδα και το χυμό πορτοκαλιού, το ελαιόλαδο και το μαύρο πιπέρι στο μπλέντερ και το δουλεύουμε, ώσπου να γίνει λεπτόρρευστο.
3. Βάζουμε το ζυμαρικό σε ένα μπολ, το σκεπάζουμε με το μίγμα τoυ αβοκάντο, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες