Πένες με σολομό και τυρί φοντινα 6 ψήφοι

Πένες με σολομό και τυρί φοντινα
 
 

Υλικά (4 μερίδες)


300 γρ. πένες
160 ml κρέμα γάλακτος
225 γρ. βραστός ή ψητός σολομός κομμένος σε κύβους
αλάτι και πιπέρι μαύρο ή λευκό κατά τη γεύση
160 γρ. τυρί φοντίνα κομμένο σε κύβους,

Εκτέλεση

1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το επαναφέρουμε στην κατσαρόλα του διατηρώντας το ζεστό.
2. Στο μεταξύ σε ένα μπολ ζεσταίνουμε την κρέμα και το σολομό με το πιπέρι για λίγα λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
3. Ρίχνουμε στο ζεστό ζυμαρικό ανακατεύοντας τους κύβους του τυριού και προσθέτουμε την σάλτσα κρέμας.
4. Ζεσταίνουμε καλά για λίγο, ανακατεύοντας ώστε το τυρί να λιώσει και να γίνει κρεμώδεις ίνες. Σερβίρουμε αμέσως.
0 αστέρια από 6 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες