Πασχαλινά κουλουράκια αμμωνίας
Η ζύμη δεν θα πρέπει να είναι σφιχτή, κατά το ζύμωμα και κατά το πλάσιμο αλείφουμε τα χέρια μας με λάδι για να μην κολλάει το ζυμάρι.
Υλικά
1 κιλό και 300 γρ. αλεύρι
μισό κιλό ζάχαρη
320 γρ. γάλα
160 γρ. βούτυρο
5 αυγά
25 γρ. αμμωνία
1 κ. γ. σόδα
2 βανίλιες
8 σταγόνες λεμόνι
μισό κιλό ζάχαρη
320 γρ. γάλα
160 γρ. βούτυρο
5 αυγά
25 γρ. αμμωνία
1 κ. γ. σόδα
2 βανίλιες
8 σταγόνες λεμόνι