Ντιπ με μανιτάρια και μπράντι
Ιδανικό πρώτο πιάτο ή και ελαφρό γεύμα με ψωμί, τυρί, λαχανικά και μια μπουκάλα πικάντικο λευκό κρασί.
Υλικά (8 μερίδες)
2 κουταλιές βούτυρο
½ φλιτζ. κρεμμύδια ψιλοκομμένα
250 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
½ φλιτζ. ψητές κόκκινες πιπεριές, στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
60 γρ. γαλλικό ζαμπόν ψιλοκομμένο
1 κουταλιά μαϊντανός ξηρός
2 κουταλιές κονιάκ ή μπράντι
2 κουταλάκια ξηρά, ανάλατα τρίμματα ψωμιού
¼ κουταλάκι αλάτι
1/8 κουταλάκι πιπέρι μαύρο
½ φλιτζ. κρεμμύδια ψιλοκομμένα
250 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
½ φλιτζ. ψητές κόκκινες πιπεριές, στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
60 γρ. γαλλικό ζαμπόν ψιλοκομμένο
1 κουταλιά μαϊντανός ξηρός
2 κουταλιές κονιάκ ή μπράντι
2 κουταλάκια ξηρά, ανάλατα τρίμματα ψωμιού
¼ κουταλάκι αλάτι
1/8 κουταλάκι πιπέρι μαύρο