Νουντλ από τη Σαγκάη 2 ψήφοι

Νουντλ από τη Σαγκάη
 
 

Υλικά (4 μερίδες)

2 κουταλιές λάδι
120 γρ. στήθος κοτόπουλου κομμένο σε λεπτές ίνες
120 γρ. κινέζικο λάχανο ψιλοκομμένο
6 πράσινα κρεμμυδάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
3 κουταλιές σόγια σως
πιπέρι μαύρο, πράσινο και κόκκινο φρεσκοτριμμένο
λίγο σησαμέλαιο
500 γρ. νούντλ Σαγκάης χοντρά (από ασιατικό παντοπωλείο)

Εκτέλεση

1. Ζεσταίνουμε το λάδι στο γουόκ και προσθέτουμε το κοτόπουλο. Τηγανίζουμε αναδεύοντας για 2-3 λεπτά.
2. Στο μεταξύ βράζουμε τα νουντλ, τα στραγγίζουμε και τα ξεπλένουμε με καυτό νερό. Τα ανακατεύουμε στο τρυπητό για να στραγγίξουν και τα αφήνουμε να στεγνώσουν.
3. Προσθέτουμε το κινέζικο λάχανο και τα κρεμμυδάκια στο κοτόπουλο στο γουόκ μαζί με τη σόγια σος, το πιπέρι και το σησαμέλαιο. Μαγειρεύουμε περίπου για 1 λεπτό και ρίχνουμε ανακατεύοντας τα βρασμένα νουντλ. Αναμιγνύουμε καλά και ζεσταίνουμε. Σερβίρουμε αμέσως.
3 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες