Υλικά
4 μεγάλα ώριμα νεκταρίνια
125 γρ. τριμμένα μπισκότα αμαρέτι
50 γρ. κουβερτούρα σε κομμάτια
ξύσμα 1/2 πορτοκαλιού
1 κ.σ. μέλι
1 ασπράδι
βούτυρο
σαντιγί
125 γρ. τριμμένα μπισκότα αμαρέτι
50 γρ. κουβερτούρα σε κομμάτια
ξύσμα 1/2 πορτοκαλιού
1 κ.σ. μέλι
1 ασπράδι
βούτυρο
σαντιγί
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 C και κόβουμε στη μέση τα νεκταρίνια.Αναμιγνύουμε τα μπισκότα με το μέλι, τη σοκολάτα, το ξύσμα πορτοκαλιού, το ασπράδι και τα βάζουμε όλα μαζί με τα νεκταρίνια σε ένα βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος στο φούρνο για 25-30 λεπτά.
Στο τέλος σερβίρουμε με σαντιγί.