Μπριζόλες με γλυκόξινη σάλτσα 11 ψήφοι

Μπριζόλες με γλυκόξινη σάλτσα
 
 

Υλικά (6 μερίδες)

2 κιλά μπριζόλες μοσχαρίσιες
1/3 φλιτζάνι σάλτσα τομάτας
1/3 φλιτζάνι μέλι
1 κουταλιά ξίδι
1 κουταλιά Γούστερσιρ σως
1 κουταλιά σόγια σως

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις μπριζόλες από το λίπος. Ανακατεύουμε την σάλτσα τομάτας, το μέλι, τη γούστερσιρ σως, τη σόγια σως και το ξίδι. Βάζουμε τις μπριζόλες στη μαρινάτα και τις αφήνουμε μερικές ώρες ή μια νύχτα στο ψυγείο. Ψήνουμε τις μπριζόλες στο μπάρμπεκιου ώσπου να μαλακώσουν και να ροδίσουν.
2 αστέρια από 11 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες