Υλικά
2 κομμάτια μπακαλιάρος παστός
1 φλιτζάνι αλεύρι
2 κουταλάκια μπέϊκιν πάουντερ
λίγη μπύρα
λάδι για τηγάνισμα
σκορδαλιά
1 φλιτζάνι αλεύρι
2 κουταλάκια μπέϊκιν πάουντερ
λίγη μπύρα
λάδι για τηγάνισμα
σκορδαλιά
Εκτέλεση
-Βάζετε από βραδύς τον μπακαλιάρο σε νερό να ξαλμυρίσει φροντίζοντας όσο μπορείτε να αλλάζετε το νερό-Την άλλη μέρα του βγάζετε την πέτσα και τον κόβετε σε μερίδες
-Σε ένα μπολ ανακατεύετε το αλεύρι με το μπέϊκιν πάουντερ και τη μπύρα να κάνετε ένα πηχτό χυλό
-Στραγγίζετε τον μπακαλιάρο από τα νερά
-Βουτάτε το κάθε κομμάτι στο χυλό να καλυφθεί απ' όλες τις πλευρές
-Βάζετε το λάδι να κάψει
-Τηγανίζετε τον μπακαλιάρο και από τις δύο πλευρές
-Σερβίρετε με σκορδαλιά.