Υλικά (4 μερίδες)
1 κιλό μοσχάρι λαιμό
1 κιλό ντομάτες φρέσκιες και αρκετά κόκκινες
5-6 μελιτζάνες φρέσκιες
1 κουταλάκι σάλτσα πελτέ
λίγοι μουστάρδα
1 κρεμμύδι
1 πράσινοι πιπεριά
αλάτι, πιπέρι
1/2 κουταλάκι δυόσμο
1 κιλό ντομάτες φρέσκιες και αρκετά κόκκινες
5-6 μελιτζάνες φρέσκιες
1 κουταλάκι σάλτσα πελτέ
λίγοι μουστάρδα
1 κρεμμύδι
1 πράσινοι πιπεριά
αλάτι, πιπέρι
1/2 κουταλάκι δυόσμο
Εκτέλεση
Βράζουμε το κρέας σε σιγανή φωτιά. Ταυτόχρονα ψιλοκόβουμε την ντομάτα και τη μελιτζάνα σε κύβους, κόβουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά. Όταν το κρέας μαλακώσει αρκετά ρίχνουμε όλα τα υλικά μέσα (ντομάτα, μελιτζάνα, πελτέ, μουστάρδα, κρεμμύδι, πιπεριά, δυόσμο) και 20 λεπτά πριν το φαγητό είναι έτοιμο ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.Καλή όρεξη!
|