Υλικά
2 κουτιά μπίρα
2 κουταλιές αλάτι
1/2 κούπα Ελαιόλαδο
1 κουταλιά πιπέρι καγιέν
1 κουταλιά ξύδι
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
2 κουταλιές αλάτι
1/2 κούπα Ελαιόλαδο
1 κουταλιά πιπέρι καγιέν
1 κουταλιά ξύδι
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
Εκτέλεση
Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και χρησιμοποιείστε την σαν μαρινάδα.Χρησιμοποιήστε το μίγμα για να αλείφετε τα τρόφιμα κατά διάρκεια του ψησίματος.
Ό,τι περισσέψει τοποθετήστε το στο ψυγείο για 2-3 μέρες.
Σημ: Για μικρότερη ποσότητα απλά μειώστε τα υλικά.