Υλικά
450 γρ. ζάχαρη
1/2 κ.γ. ολόκληρους σπόρους κόλιαντρου
1/2 κ.γ. κανέλα σκόνη
1 ώριμο ανανά
3 φλ. βότκα
1 φλ. νερό
1/2 κ.γ. ολόκληρους σπόρους κόλιαντρου
1/2 κ.γ. κανέλα σκόνη
1 ώριμο ανανά
3 φλ. βότκα
1 φλ. νερό
Εκτέλεση
Καθαρίστε τον ανανά και κόψτε τον σε πολύ μικρά κομμάτια. Στη συνέχεια σε ένα βάζο βάλτε τον ανανά και τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από τη ζάχαρη και αφήστε αυτό το μείγμα του λικέρ για δύο εβδομάδες. Σουρώνετε το λικέρ και προσθέστε τη ζάχαρη, ανακινείτε πολύ καλά.Μόλις το λικέρ γίνει διαυγές τότε το βάζετε σε μπουκάλι και είναι έτοιμο.
|