Καθαρίζετε το κουνέλι και το αλείφετε με το χυμό λεμονιού. Μετά το βάζετε στο ταψί φούρνου, το αλατοπιπερώνετε καλά, προσθέτετε το λάδι, το βούτυρο και ανάλογο νερό, το φουρνίζετε και το ψήνετε, μέχρι το κουνέλι να γίνει και να ροδίσει καλά. Βγάζετε το ταψί από τον φούρνο. Σε ένα μπολ χτυπάτε το γιαούρτι αραιώνοντας το με λίγο νερό. Προσθέτετε μέσα στο γιαούρτι τα αυγά, τα ανακατεύετε καλά και προσθέτετε το μίγμα στο ταψί, γύρω γύρω από το κουνέλι. Το βάζετε ξανά στον φούρνο και το ψήνετε σε σιγανή φωτιά ώσπου να δέσει η σάλτσα.