Υλικά (4-6 μερίδες)
1 κουνέλι
1,5 φλυτζάνι λάδι
αλάτι, πιπέρι
δενδρολίβανο
για την σκορδαλιά:
1/2 κιλό πατάτες ή ψωμί ξερό
1/2 φλυτζάνι ξίδι
4 σκελίδες σκόρδο
1 φλυτζάνι λάδι
1,5 φλυτζάνι λάδι
αλάτι, πιπέρι
δενδρολίβανο
για την σκορδαλιά:
1/2 κιλό πατάτες ή ψωμί ξερό
1/2 φλυτζάνι ξίδι
4 σκελίδες σκόρδο
1 φλυτζάνι λάδι
Εκτέλεση
1. Ψήνουμε το κουνέλι στο φούρνο περιχύνοντας λάδι, αλάτι, πιπέρι, δενδρολίβανο και το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.2. Ταυτόχρονα βάζουμε στο μίξερ τα υλικά για τη σκορδαλιά.
3. Μόλις ετοιμαστεί το κουνέλι το σερβίρουμε με τη σκορδαλιά δίπλα.