Βράζουμε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν αλ ντέντε. Χτυπάμε τους κρόκους και προσθέτουμε το τυρί. Σοτάρουμε το μπέικον και όταν ψηθεί, προσθέτουμε τα μακαρόνια. Τα βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα αβγά, ανακατεύοντας καλά. Τοποθετούμε την καρμπονάρα σε μια τετράγωνη φόρμα και την παγώνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να ροδίσουν. Όταν παγώσει η καρμπονάρα, την κόβουμε σε τέσσερα τετράγωνα κομμάτια και βάζουμε πάνω από κάθε κομμάτι το καρπάτσιο ξιφία. Βάζουμε πάνω από τον ξιφία ένα κουταλάκι τσιγαρισμένο κρεμμύδι και τελειώνουμε ραντίζοντας με λίγο ελαιόλαδο.