Κροκέτες ψαριού 6 ψήφοι

Κροκέτες ψαριού
Κομμάτια από βραστό ψάρι που μας έχουν μείνει, είναι πολύ κατάλληλα για τις κροκέτες αυτές.

 
 

Υλικά (25-30 κροκέτες)


2 φλιτζάνια ψάρι βρασμένο (οποιοδήποτε κατάλληλο για βράσιμο ή και
βακαλάος ξαλμυρισμένος κλπ.) ξεκοκαλισμένο και τριμμένο
λάδι για το τηγάνισμα
Για το χυλό
1 αυγό χτυπημένο
1/2 φλιτζάνι γάλα
1 φλιτζάνι αλεύρι φαρίν-απ
αλάτι

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε το χυλό και τον ανακατεύουμε με το ψάρι. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι μέχρι να κάψει, ρίχνουμε κουταλιές από το μίγμα και τις γυρίζουμε συχνά μέχρι να πάρουν ένα χρυσοκίτρινο χρώμα.
1 αστέρια από 6 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες