Κρητική πορτοκαλόπιτα χωρίς φύλλο
Ένα απλό, γρήγορο στην παρασκευή και νόστιμο παραδοσιακό γλυκό της Κρήτης. Γεμάτο ευωδιά.
Υλικά
3 ποτήρια αλεύρι
2 ποτήρια ζάχαρη
1 ποτήρι ελαιόλαδο
2 ποτήρια χυμό πορτοκάλι
1/2 φλιτζανάκι κονιάκ
ξύσμα από ένα λεμόνι
ξύσμα από 2 πορτοκάλια
1 κ.γ. σόδα
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γ. κανέλα
1/4 κ.γ. γαρύφαλλο
2 ποτήρια ζάχαρη
1 ποτήρι ελαιόλαδο
2 ποτήρια χυμό πορτοκάλι
1/2 φλιτζανάκι κονιάκ
ξύσμα από ένα λεμόνι
ξύσμα από 2 πορτοκάλια
1 κ.γ. σόδα
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γ. κανέλα
1/4 κ.γ. γαρύφαλλο