Υλικά (6-8 κομμάτια περίπου)
2 φλ. αλεύρι
1/4 φλ. ηλιέλαιο
1 φλ. πορτοκαλάδα
3/4 φλ. ζάχαρη
2-3 βανίλιες
100-120 γρ. μαρμελάδα (μισό βάζο περίπου)
1 κ.γ. μπείκιν πάουντερ
1/4 φλ. ηλιέλαιο
1 φλ. πορτοκαλάδα
3/4 φλ. ζάχαρη
2-3 βανίλιες
100-120 γρ. μαρμελάδα (μισό βάζο περίπου)
1 κ.γ. μπείκιν πάουντερ
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το λάδι με τη ζάχαρη και την πορτοκαλάδα.Ρίχνουμε τις βανίλιες.
Ρίχνουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ σιγά σιγά ανακατεύοντας.
Αλείφουμε ένα μικρό ταψάκι με λάδι και απλώνουμε και λίγο αλεύρι.
Βάζουμε στο ταψάκι τη μισή ποσότητα από τη ζύμη, από πάνω τη μαρμελάδα και μετά την άλλη μισή ζύμη.
Ψήνουμε 1 ώρα περίπου σε μέτριο φούρνο (180 βαθμούς).
Καλή όρεξη!
|