Κριθαράκι με τόνο 8 ψήφοι

Κριθαράκι με τόνο
 
 

Υλικά (2-4 μερίδες)

300 γρ. κριθαράκι βρασμένο, ξεπλυμένο με κρύο νερό και στραγγισμένο
300 γρ. τόνος φρέσκος ή από κονσέρβα
50 γρ. μαγιονέζα
λίγο μαρούλι φρέσκο τραγανό ψιλοκομμένο
λίγος μαϊντανός φρέσκος
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση

Εκτέλεση

Τρίβουμε τον τόνο και τον βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το κριθαράκι, τη μαγιονέζα, το μαϊντανό και το μαρούλι. Προσθέτουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση και σερβίρουμε.
3 αστέρια από 8 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες