Υλικά (4-6 μερίδες)
1 φλιτζάνι κριθαράκι, φρσκοβρασμένο, ξεπλυμένο και στραγγισμένο
2 τομάτες, καθαρισμένες, ξεσποριασμένες και κομμένες
1 μικρό κολοκύθι κομμένο
1/2 φλιτζάνι κρεμμύδι κόκκινο κομμένο
1/3 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα βασιλικού κομμένα
2,5 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο
2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1,5 κουταλιά ελαιόλαδο
2 τομάτες, καθαρισμένες, ξεσποριασμένες και κομμένες
1 μικρό κολοκύθι κομμένο
1/2 φλιτζάνι κρεμμύδι κόκκινο κομμένο
1/3 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα βασιλικού κομμένα
2,5 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο
2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1,5 κουταλιά ελαιόλαδο