Υλικά
4 φλιτζ. γάλα
1 φλιτζ. ζάχαρη
10 κουταλιές κοφτές της σούπας κορν φλάουερ
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
6 κρόκοι αυγών
4 βανίλιες
1 φλιτζ. ζάχαρη
10 κουταλιές κοφτές της σούπας κορν φλάουερ
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
6 κρόκοι αυγών
4 βανίλιες
Εκτέλεση
-Βάζετε τα δύο φλιτζ. γάλα να κάψει-Σε ένα μπολ βάζετε το υπόλοιπο γάλα και εκεί διαλύετε πολύ καλά το κορν φλάουερ
-Χτυπάτε καλά τους κρόκους με τη ζάχαρη και τη βανίλια
-Προσθέτετε λίγο λίγο το καυτό γάλα και ανακατεύετε συνεχώς
-Χαμηλώνετε τη φωτιά
-Γυρίζετε το μείγμα αυτό στην κατσαρόλα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι γίνει λεία
-Αποσύρετε από τη φωτιά
-Προσθέτετε το βούτυρο και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει