Υλικά (4 μερίδες)
1/3 φλιτζ. καλαμποκέλαιο
500 γρ. μέτριες γαρίδες ξεφλουδισμένες
2 σκελίδες σκόρδο
1/4 φλιτζ. λευκό κρασί
2 κουταλιές μουστάρδα Dijon
2 κουταλιές ξύδι
1 κουταλιά αλάτι πιπέρι κατά τη γεύση
250 γρ. κοχύλια βρασμένα,, κρυωμένα και στραγγισμένα
4 καρδιές αγκινάρας κομμένες στα τέσσερα (από κονσέρβα ή κατεψυγμένες)
1/2 φλιτζ. κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ψιλές λωρίδες
1/2 μαύρες ελιές κομμένες
1/2 φλιτζ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο