Υλικά
Λάδι για τη φριτέζα
1 φλιτζάνι τσαγιού Καλαμποκάλευρο
1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού τριμμένη φρυγανιά.
1/4 κουταλιά Θυμάρι
1/4 κουταλιά μοσχοκάρυδο
3 μεγάλα ολόκληρα στήθη Κοτόπουλου ξεκοκαλισμένα,
χωρίς πέτσα, καθαρισμένα και κομμένα σε μεγάλες μπουκιές.
1 φλιτζάνι Αλεύρι
4 Αυγά χτυπημένα
1 κουταλιά Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι - Πιπέρι
1 φλιτζάνι τσαγιού Καλαμποκάλευρο
1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού τριμμένη φρυγανιά.
1/4 κουταλιά Θυμάρι
1/4 κουταλιά μοσχοκάρυδο
3 μεγάλα ολόκληρα στήθη Κοτόπουλου ξεκοκαλισμένα,
χωρίς πέτσα, καθαρισμένα και κομμένα σε μεγάλες μπουκιές.
1 φλιτζάνι Αλεύρι
4 Αυγά χτυπημένα
1 κουταλιά Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι - Πιπέρι
Εκτέλεση
· Προθερμαίνουμε το λάδι στη φριτέζα ή σε βαθύ τηγάνι.· Ανακατεύουμε το καλαμποκάλευρο με τη φρυγανιά, τα αρωματικά και τα μπαχαρικά σε ένα μεγάλο μπολ.
· Βάζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε κατσαρόλα με νερό να τα σκεπάζει και τα βράζουμε για 5 λεπτά.
· Αλευρώνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου τα βουτάμε στο αυγό στην φρυγανιά και κατόπιν τα τηγανίζουμε για 6
- 7 λεπτά.