Υλικά (Περίπου 10-15 κομμάτια)
1/4 φύλλο κρούστας
1/2 κιλό κολοκυθάκια
1 φλιτζάνι κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα φρέσκα
1 φλιτζάνι κεφαλογραβιέρα ή φέτα τριμμένη
3 αυγά
2 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
1/2 φλιτζάνι λάδι
λάδι ή βούτυρο για τα φύλλα
1/2 κιλό κολοκυθάκια
1 φλιτζάνι κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα φρέσκα
1 φλιτζάνι κεφαλογραβιέρα ή φέτα τριμμένη
3 αυγά
2 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
1/2 φλιτζάνι λάδι
λάδι ή βούτυρο για τα φύλλα
Εκτέλεση
1. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια.2. Ψιλοκόβουμε σε κόφτη ή σε τρίφτη τα κολοκυθάκια και τα ρίχνουμε στο σοταρισμένο κρεμμύδι και τα σοτάρουμε για 3 λεπτά, όλα μαζί.
3. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά το μίγμα και το στρώνουμε πάνω στα μισά βουτυρωμένα φύλλα. Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα.
4. Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 200οC.