Υλικά (10-15 κομμάτια)
1 κεσές γιαούρτι
2 κεσέδες ζάχαρη
3 κεσέδες αλεύρι
1 βιτάμ
5 αυγά
ξύσμα λεμονιού
1 κουταλιά του γλυκού σόδα
2 κεσέδες ζάχαρη
3 κεσέδες αλεύρι
1 βιτάμ
5 αυγά
ξύσμα λεμονιού
1 κουταλιά του γλυκού σόδα
Εκτέλεση
1. Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι. Ανοίγουμε ένα λάκκο και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, το βιτάμ, τη σόδα και το ξύσμα λεμονιού. Ανακατεύουμε πολύ καλά και προσθέτουμε το γιαούρτι. Προσθέτουμε 1/2 ποτήρι νερό και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.2. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε το μείγμα. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά περίπου.