Κατσικάκι λαδορίγανη στη κατσαρόλα 18 ψήφοι

Από ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Κατσικάκι λαδορίγανη στη κατσαρόλα
 
 

Υλικά

2 κιλά κατσικάκι σε μερίδες
1 ποτηρι λάδι
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και όταν κάψει, τσιγαρίζουμε τις μερίδες του κρέατος. Σε κατσαρόλα βάζουμε τα κομμάτια του κρέατος το αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε μπόλικη ρίγανη. Ρίχνουμε νερό και σιγοβράζουμε, μέχρι το κρέας να μαλακώσει και να μείνει με το λαδάκι του.
Μπορούμε να το σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή ρύζι.
5 αστέρια από 18 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες