Υλικά (20 καναπεδάκια περίπου)
100 γρ. σολομός καπνιστός ψιλοκομμένος
100 γρ. λακέρδα φιλέτο λαδιού ψιλοκομμένη
3 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές χυμός λεμονιού ή κατά τη γεύση
1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο (μόνο το λευκό μέρος) ψιλοκομμένο
100 γρ. λακέρδα φιλέτο λαδιού ψιλοκομμένη
3 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές χυμός λεμονιού ή κατά τη γεύση
1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο (μόνο το λευκό μέρος) ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε τη λακέρδα, το σολομό, το κρεμμυδάκι και τον άνηθο. Κτυπάμε το λαδολέμονο. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και φτιάχνουμε καναπεδάκια με ψωμάκια κατά προτίμηση από μαύρο ή πολύσπορο ψωμί.
|