Καλαθάκια μανιταριών 2 ψήφοι

Από ΙΩΑΝΝΑ Α.
Καλαθάκια μανιταριών
Ένα ορεκτικό σπέσιαλ.
 
 

Υλικά

10 μανιτάρια πόρτο μπέλλο
μανιτάρια λευκά
2 πιπεριές
1 φλιτζάνι παρμεζάνα
1 ποτηράκι κρασί
2 κουταλιές βιτάμ
2 κουταλιές λάδι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Αλείφουμε με το βιτάμ τα πόρτο μπέλλο και ψήνουμε για 15 λεπτά. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα λευκά μανιτάρια σε φέτες και τα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο. Σβήνουμε με κρασί, προσθέτουμε τις πιπεριές, αλάτι, πιπέρι και την παρμεζάνα. Γεμίζουμε τα πόρτο μπέλλο και βάζουμε για 5 λεπτά στο γκριλ. Γαρνίρουμε με φλούδες παρμεζάνας.
0 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες