Μανιτάρια του παππού 3 ψήφοι

Από ΕΛΕΝΑ Φ.
Μανιτάρια του παππού
Είναι νόστιμα, φτιάχνονται στην στιγμή και αφήνουν μια ωραία γεύση στο ουρανίσκο!
 
 

Υλικά

μανιτάρια
τυρί Φιλαδέλφεια
τυρί La vache qui rit (λιωμένο και τριγωνάκια)
τυρί φέτα
λαδί, νερό

Εκτέλεση

Αρχικά πάρτε τα μανιτάρια και πλύνετε τα. Υστέρα βγάλτε το κοτσάνι τούς και βάλτε τα σε ένα ταψί. Αφήστε τα σε μια γωνιά για να φτιάξετε την γέμιση. Για την γέμιση θα βάλετε φέτα, το La vache qui rit (όλο το λιωμένο και 3 τριγωνάκια )και το μισό Φιλαδέλφεια. Ανακατέψτε τα και γεμιστέ τα μανιτάρια μέχρι επάνω. Στο ταψί βαλτέ το νερό μέχρι να πιάσει όλα τα μανιτάρια, το κάτω μέρος των μανιταριών, λίγο λαδί ανάμεσα από τα μανιτάρια και κουνήστε το ταψί μέχρι να πάει σε όλα τα μανιτάρια. Τέλος βαλτέ τα για ψήσιμο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσει το τυρί από πάνω.
3 αστέρια από 3 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες