Υλικά (4 μερίδες)
50 γρ. καλαμπόκι
50 γρ. αρακά
50 γρ. τεμαχισμένα καρότα
100 γρ. τεμαχισμένα μανιτάρια (1 κονσέρβα)
100 γρ. ρύζι
50 γρ. λευκό κρασί
50 γρ. γλυκές κόκκινες πιπεριές
50 γρ. πράσινες πιπεριές
1 κουταλιά μέλι
1 κουταλάκι μπερ-μπέρι
30-60 γρ λάδι
αλάτι, πιπέρι
50 γρ. αρακά
50 γρ. τεμαχισμένα καρότα
100 γρ. τεμαχισμένα μανιτάρια (1 κονσέρβα)
100 γρ. ρύζι
50 γρ. λευκό κρασί
50 γρ. γλυκές κόκκινες πιπεριές
50 γρ. πράσινες πιπεριές
1 κουταλιά μέλι
1 κουταλάκι μπερ-μπέρι
30-60 γρ λάδι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
1. Ζεσταίνετε το μάτι.2. Τσιγαρίζετε όλα τα υλικά μαζί με το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι για 5 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.
3. Ρίχνετε το κρασί μαζί με 1 ποτήρι νερό.
4. Ρίχνετε το μέλι και το μπερ-μπέρι
5. Αφού ανακατέψετε κλείστε το καπάκι και αφήστε να βράσουν για 10-15 λεπτά.
6. Το φαγητό σας είναι έτοιμο!
Προσοχή:
Για να μην κολήσει το φαγητό ανακατεύετε συχνά ή ρίξτε λίγο επιπλέον νερό!