Υλικά
1 φάκελος (250 γρ) μπέικον
3 κουταλιές μαγιονέζα (π.χ. KRAFT)
1,5 κουταλιά σως ραπανάκι (horseradish sauce)
1,5 κουταλιά soya sauce
Αλάτι, πιπέρι μαύρο, λάδι
250 γρ σπαγγέτι
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβεις το μπέικον και το τσιγαρίζεις με λίγο λάδι. Προσθέτεις αλάτι, πιπέρι, soya sauce. 'Οταν γίνει το αφήνεις και κρυώνει λίγο, μετά προσθέτεις μαγιονέζα και horseradish sauce και ανακατεύεις. Ρίχνεις τη σάλτσα στα μόλις στραγγιγμένα δηλ. ζεστά ακόμη σπαγγέτι και τα σερβίρεις (περίπου 2 1/2- 3 πιάτα).