Ινδοκάρυδο 6 ψήφοι

Από ΑΝΔΡΕΑΣ Α.
Ινδοκάρυδο
Το γνωστό ευωδιαστό κέρασμα. Εύκολο και γρήγορο.
 
 

Υλικά

1 κιλό ινδοκάρυδο
1 κιλό άχνη
13-15 αυγά
λίγη βανίλια

Εκτέλεση

Χτυπάμε αργά το ινδοκάρυδο με την άχνη, τη βανίλια και τα αυγά. Μόλις γίνει το μείγμα το βάζουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με οδοντωτό κορνέ και κάνουμε τη γνωστή ροζέτα πάνω σε ταψί με λαδόκολλα. Βάζουμε και μισό κερασάκι γλυκό και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.
2 αστέρια από 6 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες