Γαρίδες πανέ 2 ψήφοι

Από ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Γαρίδες πανέ
Σερβίρονται ζεστές και συνοδεύονται με μαγιονέζα στην οποία έχουμε προσθέσει 2-3 κουταλιές κέτσαπ.
 
 

Υλικά

1 κιλό γαρίδες βρασμένες και καθαρισμένες
3 με 4 κρόκους αυγών
φρυγανιά τριμμένη
αλάτι
πιπέρι
λάδι για το τηγάνι

Εκτέλεση

Χτυπάμε σε βαθύ πιάτο τους κρόκους με 2 κουταλιές νερό, 1 κουταλιά λάδι και λίγο αλατοπίπερο. Σε άλλο πιάτο βάζουμε την φρυγανιά. Παίρνουμε μια μια τις γαρίδες, τις ρίχνουμε στο αυγό και μετά τις τυλίγουμε στην φρυγανιά. Τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν ένα χρυσόξανθο χρώμα.
2 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες